Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

De Bed & Breakfast is alle dagen geopend! Bekijk de openingsuren van de Brasserie hier.
scroll
down
Bed and breakfast

't Goedhof Bed and Breakfast

Toon & Annick heten u van harte welkom in hun 4 sterren Bed & Breakfast ’t Goedhof. 

De B&B is gelegen in het pittoreske Heppeneert, een gehucht van de Limburgse stad Maaseik en grenst aan de Maas.

Leo Nelissen runde ’t Goedhof als appelboerderij. Nadien gaven Toon en Annick  Nelissen- Vermeire dit familiebedrijf een nieuwe bestemming en toverden het om tot een gezellige B&B met bijhorende brasserie. 

Met Toons voorliefde voor de prachtige omgeving en Annick’s passie voor de keuken was de perfecte combinatie geboren. Het resultaat mag er zijn!

Meer over de bed and breakfast

 
Brasserie
 

't Goedhof Brasserie

Aansluitend aan de B&B bevind zich de brasserie waar de gasten kunnen genieten van een drankje en een hapje maar wat ook de ideale stopplaats is voor menig wandelaars en fietsers

Bij brasserie ’t Goedhof kan u terecht voor een lekkere kop koffie met Limburgse appelvlaai of genieten van een heerlijke frisse pint. Voor de hongerigen onder ons bieden we een uitgebreide menukaart aan met diverse gerechten zoals wafels, pannenkoeken, croque’s, pasta’s, vlees- en visgerechten en dagelijks suggesties van de chef. 

Wanneer het weer het toe laat kan je op het fietsterras genieten van de prachtige uitzichten over de maasvlakte en kan je de prachtige natuur ervaren.

Meer over de brasserie