Deze website gebruikt cookies om de surfervaring makkelijker te maken. Lees meer →

De Bed & Breakfast is alle dagen geopend! Bekijk de openingsuren van de Brasserie hier.
scroll
down

Historie 't Goedhof

't Goedhof is gebouwd in het jaar 1815 en was een mooie vierkantshoeve. Net zoals de meeste namen van boerderijen in de omgeving is ook de naam 't goedhof historisch gegroeid.  

Eind 17de eeuw heeft Jozef Nelissen deze vierkantshoeve gekocht en runde er een veeboerderij.

Later, in 1965, maakten de 2 gebroers Leo en Thieu Nelissen er een fruitbedrijf van en noemden het bedrijf "gebroeders Nelissen". 30 jaar lang hebben zij met hart en ziel dit bedrijf uitgebouwd tot een begrip. Leo Nelissen heeft zelfs zijn eigen appel gekweekt en noemde deze "ELNICA GOEDHOF", vernoemd naar de appel "elstar", Nicolai de boomkweker en Goedhof de naam van de boerderij.

Deze appel was geweldig van smaak maar heeft nooit de grote markt gehaald omdat deze simpelweg te klein was. De appel zelf bestaat nog maar dient dus enkel voor eigen gebruik.

In 2004 werd het bedrijf voor de tweede keer overgedragen van vader op zoon en eveneens voor de tweede keer kreeg het bedrijf een andere bestemming.

Nadat de verbouwingswerken in 2009 werden voltooid, toverden Toon & Annick Nelissen - Vermeire het fruitbedrijf om tot de huidige B & B en brasserie, een gezellige plek waar je tot rust kan komen. Iedereen vindt hier zijn gading: fietsers, wandelaars, natuurliefhebbers, bedevaarders, jong en oud,...

Toon en Annick kijken er enorm naar uit om jullie te mogen verwelkomen in 't GOEDHOF!